tirsdag 9. juni 2015

Sage Accel ny fluestang.

Da jeg så annonsen på Sageflyfish sin nye side tenkte jeg "faen" enda en stang i mellomsegmentet? vel jeg ble skikkelig overrasket, det viste seg at denne stangen har de brukt de samme teknikkene som med Konnetic Technology aka Sage One, Method,Salt (men uten Konnetic Technology) som har lagt fibrene den samme veien, presset under enormt trykk, som gjør at du får en mere rettningsstabil stang. Stangen er også tynnere men dog ikke like lett som One , Men en ting er helt sikkert at pr dags dato finnest det ikke en stang som er bedre allround  stang enn ACCEL i dag i Sage sitt arsenal av stenger. (min mening) dette er det beste fra Generasjons 5 teknologien fra zxl-z axis
Min første reaksjon med prøvekasting på denne stangen var WOW endelig en litt mer fiskefølelse i selv kastet.
Den virker faktisk som en medium fast action stang, men min personlig mening er at den ligger i mellom Zxl og Z axis som heller mellom  (Medium til Medium/Fast) noen mener at den minner litt om Slt men med flatere tupp? vel det skal jeg ikke si noe om,  men en ting er sikkert dette er saker.
Tuppen er litt flat men med følsomt parti fra tupp til sirka 15cm som etter min mening er helt perfekt
alle stenger etter min mening bør bøye seg i en jevn proggresiv kurve. liker ikke de gamle stengene fra Usa med følsom tupp og halv aksjon det er UT i 2015 ihvertfall for min del.
Men tilbake til kasting og prøving samt litt synsing fra min side for hva det er verdt?

Har Sage Accel i klasse 5 9 fot dette er vel stangen for alle kastenivå da den er mere tilgivende når det gjelder kasteteknikk, men dog med power nok til og føyse ut de lengste kastene.
Fargen på stangen er så flott at du må passe på at den ikke blit stjålet ved bredden, den er rett og slett NYDELIG lys grønn dog lysere enn på Z axis mye penere faktisk:-)  men du kjøper ikke denne stangen for og kaste lengst mulig da kjøper du  (One eller Method)  dette er stangen for deg som fisker mye nærmere fra 7-10 meter og utover til 25meter etter min mening er dette det de alle fleste fisker fra uansett. Hvis du skal bare ha en stang så er dette det ultimate etter min mening.
Jeg ser ihvertfall frem til mange fine fisketurer med denne stangen i sekken til et aldri så hemmelig fiskevann.  Skitt fiske !

http://www.sageflyfish.com/fly-rods/all-water/accel/


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar