fredag 12. juni 2015

Noen gang hatt problemer med en flueline som liksom ikke vil gli skikkelig gjennom snøreføringene på stangen din? sjekk her!

Du skal faktisk vaske eller reingjøre fluesnøre ditt etter hver 5 tur eller noe der omkring,  ihvertfall en gang hver sessong. Gjør du dette skal du se at du kommer til å kaste lengre,snøret varer mye lengre, du blir ikke så sliten av og kaste. samt at du har kontroll på slitasjen på snøret.
 Etterpå skal du smøre snørene med foreksempel Tiemco Flyline Dressing.



  1. Du bruker 2 bøtter med vann som skal være med lunkent vann, den ene med en dæsj vanlig mild såpe som foreksempel Lano dusjsåpe, den andre bøtten skal være kun vann.
  2. Først drar du snøret av snellen i bøtten med såpevann deretter lar du snøret ligge i bløt ca 5-15 minutter alt etter hvor drittent snøret er eller hvor mye du har brukt det.
  3. Deretter tar du en mikrofiber klut som du klemmer rund snøret når det går fra den ene bøtten til den andre bøtten og gjentar prosessen et par ganger så alt dritten kommer i mikrofiber kluten.
  4. Deretter drar du snøret opp fra den bøtten uten såpe og lar snørt ligge til tørk en plass det ikke ligger i veien  1 time.
  5. Deretter gjenntar du denne prosessen med en tørr mikrofiberklut du sputer litt av Tiemco Fly Dressing på kluten og dra snøret igjennom kluten et par ganger sånn at hele snøret blir smurt av dressingen....la den ligge etterpå helst til dagen etterpå.... da er snøret som nytt!





     
 Shite fiske!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar